Ομόνοια: Στον Νταμπράουσκας η «μπάλα» για Λοΐζου

Ομόνοια: Στον Νταμπράουσκας η «μπάλα» για Λοΐζου

Newsroom
ΛΟΙΖΟΥ
Μετά από την μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του νεαρού ποδοσφαιριστή Λοΐζου στην Τζουργκάρντενς, η περίπτωσή του φαίνεται να επανέρχεται με αυξημένες πιθανότητες στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση ανάμεσα σε Νταμπράουσκας και Λοΐζου. Μετά από την μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του νεαρού άσου στην Τζουργκάρντενς, η περίπτωσή του εξετάζεται από τον προπονητή της Ομόνοιας.

Εξαρτάται από το κόουτς των «πρασίνων»,λοιπόν, να ανοίξει την πόρτα της επιστροφής και να έχει στη διάθεση του, μία ακόμα λύση στο ρόστερ, ενόψεις της μεγάλης σεζόν που ακολουθεί.

Η αποστολή για το ματς με τη Ζίρε

Στο μεταξύ, η Ομόνοια έκανε γνωστό το πρόγραμμα και την αποστολή ενόψει του επαναληπτικού με τη Ζίρε για τα play off του Conference League.

Αναλυτικά:

Πρόγραμμα 👇

27.8.24, 20:00 | Αναχώρηση από αεροδρόμιο Λάρνακας

27.8.24, 22:55 | Άφιξη στο Μπακού

28.8.24, 17:45 | Συνέντευξη Τύπου κ. Βάλντας Νταμπράουσκας

28.8.24, 18:30 | Προπόνηση στο «Dalga Arena» (ανοικτή τα πρώτα 15 λεπτά για τα ΜΜΕ)

29.8.24, 19:00 | ΖΙΡΕ – ΟΜΟΝΟΙΑ

30.8.24, 07:30 | Αναχώρηση από το ΜΠΑΚΟΥ

30.8.24, 10:00 | Άφιξη στο αεροδρόμιο Λάρνακας

🟢 Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Ατζίλι, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Ανδρέου, Εράκοβιτς, Νικολάου, Νεοφύτου, Αλιούμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα