ΑΕΚ Λάρνακας: Στην Κύπρο και ανακοινώνεται ο Αϊτόρ

Πάνος Λάρκος
ΑΙΤΟΡ ΡΟΚΑ
Εντός της ημέρας (28/8) αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Αϊτόρ στην ΑΕΚ Λάρνακας, με τον Τσάβι Ρόκα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση και τον πρόεδρο Καραπατάκη να κάνει οικονομική υπέρβαση.

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες βράδυ ο Αϊτόρ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ με την ομάδα της Λάρνακας να ετοιμάζεται να πυροδοτήσει μία μεταγραφική βόμβα που αναμένεται να την ανεβάσει επίπεδο.

Τις τελευταίες μέρες ο Τσάβι Ρόκα είχε πέσει με τα μούτρα στην περίπτωση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα πιστεύοντας ακράδαντα ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση και να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η ΑΕΚ στα άκρα της επιθετικής της γραμμής.

Ο Ρόκα ήταν αυτός που πήρε τον Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό από την Τβέντε, η σχέση των δυο είναι πολύ καλή και ο Ρόκα είναι που κατάφερε να τον πείσει για να έρθει στην ΑΕΚ και στην Λάρνακα. Λογικά ο Ισπανός θα πάρει μία καλή αποζημίωση από τον Παναθηναϊκό και θα έρθει στην ΑΕΚ με συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας όπως όλα δείχνουν.

Εντός της ημέρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα περάσει από τα γραφεία της ομάδας για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεγάλη «βόμβα» του καλοκαιριού από την ΑΕΚ, με τη διοίκηση Άντρου Καραπατάκη, να κάνει άλλη μία οικονομική υπέρβαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα