ΑΕΚ Λάρνακας: Ο Αϊτόρ «κάτοικος» Λάρνακας για ένα χρόνο!

ΑΕΚ Λάρνακας: Ο Αϊτόρ «κάτοικος» Λάρνακας για ένα χρόνο!
Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα από τον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο αφού πέρασε τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις και ολοκληρώθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες!

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Gazzetta Cyprus, ο Αϊτόρ επρόκειτο να είναι η μεγάλη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ Λάρνακας στο θερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Ήταν βέβαιο ότι ο Τσάβι Ρόκα είχε τα ραντάρ του στην ελληνική αγορά και αναζητούσε λύσεις, από μια αγορά που γνωρίζει στο μεγαλύτερο βαθμό. Κάτι τέτοιο σαφώς υποδηλώνεται από την κίνηση Αθανασιάδη κάτω από τα γκολποστ.

Ο 28χρονος Ισπανός λοιπόν θα είναι ο νέος ακραίος επιθετικός των Λαρνακέων καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕΚ αναμένεται να φορέσει την φανέλα της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έπειτα από την σχετική συμφωνία που επιτεύχθηκε και με την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Iσπανού ακραίου επιθετικoύ Aitor Cantalapiedra για τον επόμενο 1 χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

O Aitor Cantalapiedra από το καλοκαίρι του 2020 αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, με τα χρώματα του οποίου πανηγύρισε την κατάκτηση 2 Κυπέλλων (2021/22, 2023/24) και συνολικά πραγματοποίησε 95 συμμετοχές, σκόραρε 24 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του, αρχικά από τα τμήματα υποδομής της FC Barcelona (24 συμμετοχές, 4 γκολ), στην συνέχεια της Espanyol και εκ νέου στην FC Barcelona, όπου και αγωνίστηκε και σε 2 παιχνίδια με την 1η ομάδα. Ακολούθησαν η Villareal B (47 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 συμμετοχή με την 1η ομάδα), Sevilla Atletico (21 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ) και για δύο σεζόν η Twente Enschede στην Ολλανδία (61 συμμετοχές, 24 γκολ, 18 ασίστ).

H oικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Το βίντεο παρουσίασης του Ισπανού από τους Λαρνακείς:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα