Μπολόνια - Γιουβέντους 0-2: Επιστροφή στις νίκες με δίδυμο Μοράτα-Κουαδράδο (vid)

Μπολόνια - Γιουβέντους 0-2: Επιστροφή στις νίκες με δίδυμο Μοράτα-Κουαδράδο (vid)

bet365

Με τον Άλβαρο Μοράτα να σκοράρει και να δίνει ασίστ για τη γκολάρα του Κουαδράδο, η Γιουβέντους πήρε την απαραίτητη ώθηση κι επέστρεψε στις νίκες, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Μπολόνια (0-2).

Υπόθεση για δύο. Η Γιουβέντους χρειαζόταν συνεισφορά από τα «βαριά χαρτιά» για να ξεπεράσει το στραπάτσο στην έδρα της Βενέτσια (δεν ήταν το πρώτο φέτος) κι εκείνα ανταποκρίθηκαν. Με τον Άλβαρο Μοράτα σε ρόλο εκτελεστή και δημιουργού και τον Κουαδράδο πάντα παρών στα κρίσιμα, η Γηραιά Κυρία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπολόνια κι επέστρεψε στα τρίποντα και την 5η θέση, πιάνοντας τη Ρόμα στη βαθμολογία.

Οι Μπιανκονέρι ήταν «κυνικοί» για μία ώρα αγώνα, άφησαν τον έλεγχο της κατοχής στους Ροσομπλού, αλλά σε αυτό έπαιξε ρόλο το τάχιστο προβάδισμα που πήραν μόλις στο 6'. Ο Ισπανός «killer» παρέλαβε ιδανική ασίστ από τον Μπερναρντέσκι και με τελείωμα μιας επαφής νίκησε τον Σκορούπσκι, βρίσκοντας δίχτυα για τρίτο σερί εκτός έδρας ματς της Γιούβε.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό προοδευτικά άλλαξε, η Γιούβε είχε περισσότερες έγινε περισσότερο απειλητική για ένα δεύτερο γκολ κι αφού ο Σέζνι εξουδετέρωσε την απειλή του Ντομίνγκες στο 66', αυτό ήρθε τελικά στο 69'. Από τον συνήθη ύποπτο, πια, Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος μετά την πάσα του Μοράτα, «εκτέλεσε» με φανταστικό σουτ από διαγώνια θέση στην περιοχή.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Πελεγκρίνι, ΜακΚένι (72' Μπεντανκούρ), Αρτούρ (61' Λοκατέλι), Ραμπιό, Μπερναρντέσκι, Κεν (71' Κουλουσέφσκι), Μοράτα (85' Κάιο Ζόρζε)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα