Φιορεντίνα: Με μοναδικό απόντα τον Σοτίλ κόντρα στη Νάπολι

fiorentina_4

bet365

Με μοναδικό απόντα τον Ρικάρντο Σοτίλ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Φιορεντίνα ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Νάπολι (17/5), για την 37η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Φιορεντίνα για το αυριανό (17/5, 21:45) ντέρμπι με τη Νάπολι στο «Αρτέμιο Φράνκι», στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο προπονητής της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, Βιντσέντσο Ιταλιάνο, ανακοίνωσε την αποστολή των Βιόλα για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Ιταλίας, από την οποία θα απουσιάζει μόνο ο τρυαματίας Ρικάρντο Σοτίλ.

Η αποστολή της Φιορεντίνα: Κρίστενσεν, Μαρτινέλι, Τερατσιάνο, Μπιράγκι, Κομούτσο, Ντοντό, Φαραόνι, Καγιόντε, Μαρτίνες Κουάρτα, Μιλένκοβιτς, Παρίσι, Ρανιέρι, Μπαράκ, Μποναβεντούρα, Καστροβίλι, Ντάνκαν, Ινφαντίνο, Λόπες, Μαντραγκόρα, Άρτουρ, Μπελότι, Μπελτράν, Γκονζάλες, Ικόνε, Κουάμε, Εντζολά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα