Φιορεντίνα: Στη Φλωρεντία ο Παλαντίνο, ανακοινώνεται ως αντικαταστάτης του Ιταλιάνο

Φιορεντίνα: Στη Φλωρεντία ο Παλαντίνο, ανακοινώνεται ως αντικαταστάτης του Ιταλιάνο

italiano_osfp

bet365

Η διοίκηση της Φιορεντίνα φαίνεται πως έχει επιλέξει τον Παλαντίνο ως αντικαταστάτη του Ιταλιάνο, με τους Βιόλα να τα έχουν βρει σε όλα με τον πρώην τεχνικό της Μόντσα.

Στη Φλωρεντία βρίσκεται ο Ραφαέλε Παλαντίνο, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από τη Φιορεντίνα ως ο αντικαταστάτης του Βιτσέντσο Ιταλιάνο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Βιόλα έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον πρώην τεχνικό της Μόντσα προκειμένου να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάλιστα ο Παλαντίνο φέρεται να βρίσκεται ήδη στο Φιρέντσε σύμφωνα με τους Ιταλούς, για να ολοκληρώσει και τα τυπικά σημεία της συμφωνίας και στη συνέχεια αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα του προσφέρει η διοίκηση της Φιορεντίνα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιταλιάνο αποχαιρέτησε τη Φιορεντίνα μετά τον αγώνα με την Αταλάντα, ενώ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον χαμένο τελικό του Conference League από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα έπαιζε ξανά τον αγώνα απέναντι στους Πειραιώτες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα