ΠΑΟΚ: Ο CEO της Τζένοα παραδέχτηκε το ενδιαφέρον για τον Κοτάρσκι

Newsroom
kotarski_eurokinisi

bet365

Ο CEO της Τζένοα, Αντρές Μπλάζκες, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Κοτάρσκι και τόνισε ότι πρόκειται για μια περίπτωση που αρέσει στον σύλλογο.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Τζένοα. Μάλιστα η ιταλική ομάδα προσέγγισε τον Δικέφαλο του Βορρά με επίσημη πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ, την οποία ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» απέρριψαν δίχως δεύτερη σκέψη.

Η ιταλική ομάδα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την περίπτωση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, με τον CEO της Τζένοα, Αντρές Μπλάζκες, να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του συλλόγου της Serie A για τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πουλήσει κανέναν, θα δούμε τι θα γίνει. Ο Μαρτίνεθ θα μπορούσε να φύγει, το συζητάμε. Και αν φύγει, τότε θα έρθει άλλος πολύτιμος τερματοφύλακας. Είναι τα 15 εκατομμύρια σωστή τιμή; Νομίζω ότι ο τερματοφύλακας αξίζει πολύ περισσότερο αλλά μερικές φορές δεν εξαρτάται από εμάς.

Όσο για τον Κοτάρσκι; Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Εξετάζουμε διάφορες επιλογές. Μας αρέσει, αλλά δεν μένουμε μόνο σε αυτόν τον τερματοφύλακα», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Τζένοα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα