Γιουβέντους: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ντάγκλας Λουίζ

Γιουβέντους: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ντάγκλας Λουίζ

Newsroom
Παίκτης της Γιουβέντους ο Ντάγκλας Λουίζ

bet365

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάγκλας Λουίζ από την Άστον Βίλα σ' ένα deal που οι Ιταλοί χρειάστηκε να δώσουν και χρήματα, αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα για να το πετύχει.

Την φανέλα της Γιουβέντους θα φοράει από φέτος και για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Ντάγκλας Λουίζ. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος αποκτήθηκε από την Άστον Βίλα με τους «μπιανκονέρι» να δίνουν 25 εκατ. ευρώ και δύο ποδοσφαιριστές στους «Βίλανς», τους Σάμουελ Ίλινγκ Τζούνιορ και τον Έντσο Μπαρενετσέα.

Ο Ντάγκλας Λουίζ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πήγε στην Άστον Βίλα από την Μάντσεστερ Σίτι αντί 16,8 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 54 συμμετοχές σκοράροντας δέκα γκολ και δίνοντας δέκα ασίστ στα περισσότερα από 4,3 χιλ. λεπτά που αγωνίστηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα