Κόμο: Ο Κουτρόνε και η οικογένειά του δέχθηκαν απειλές μετά το χαμένο πέναλτι

Newsroom
Κόμο: Ο Κουτρόνε και η οικογένειά του δέχθηκαν απειλές μετά το χαμένο πέναλτι

bet365

Το χαμένο πέναλτι του Πάτρικ Κουτρόνε στην αναμέτρηση της Κόμο με την Ουντινέζε, στάθηκε η αφορμή για μερικούς... αρρωστημένους φιλάθλους της ομάδας να του επιτεθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κόμο γνώρισε την δεύτερη ήττα της στην Serie A το βράδυ της Κυριακής (01/09), καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ουντινέζε (1-0).

Οι νεοφώτιστοι, υπό τις οδηγίες του Σεσκ Φάμπρεγκας, είχαν μία μοναδική ευκαιρία να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η Κόμο κέρδισε πέναλτι και ο Πάτρικ Κουτρόνε ανέλαβε την εκτέλεση.

Σημάδεψε όμως το δοκάρι με την μπάλα να περνάει στη συνέχεια άουτ. Το λάθος του, δεν στοίχισε στην ομάδα του μόνο έναν χαμένο βαθμό, αλλά πολύ περισσότερο κατέστησε τον ίδιο θύμα βίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους οπαδούς της ομάδας.

Μάλιστα, οι άρρωστοι αυτοί «φίλαθλοι» της Κόμο δεν δίστασαν να απευθύνουν απειλητικά μηνύματα θανάτου τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένεια του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο οποίος διαχειρίστηκε την τόση κακία με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Δέχομαι την κριτική όπως είναι το σωστό, αλλά δεν θα αφήσω αυτά τα πράγματα να περάσουν έτσι. Αυτό είναι ένα παράδειγμα από πολλά άλλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα