Γιουβέντους: Δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Βλάχοβιτς

Γιουβέντους: Δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Βλάχοβιτς

Αντιμέτωπη με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την UEFA η Γιουβέντους

bet365

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς απέρριψε την πρόταση της Γιουβέντους για νέο συμβόλαιο, και οι φήμες για μεταγραφή στην Άρσεναλ φουντώνουν!

Η Γιουβέντους επιθυμεί να παρατείνει τη συνεργασία της με τον Βλάχοβιτς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2026. Ωστόσο, ο Σέρβος επιθετικός απέρριψε την αρχική πρόταση για διετή επέκταση, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις οικονομικές απολαβές που του προσέφερε η Γηραιά κυρία.

Ο 24χρονος επιθετικός απαιτεί τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Από την πλευρά της, η διοίκηση της ομάδας του Τορίνο του έχει προτείνει αύξηση των αποδοχών του από τα πέντε εκατομμύρια που λαμβάνει σήμερα, στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη έχουν μπει και οι Κανονιέρηδες, καθώς η Άρσεναλ φαίνεται να έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Βλάχοβιτς για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής και έχει ήδη προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη.

Οι εξελίξεις αυτές εξόργισαν τους Μπιανκονέρι και προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ομάδας, η οποία, μέσω του διευθυντή της, Κριστιάνο Γκιουντόλι, δήλωσε στην εφημερίδα «Corriere dello Sport »πως ο Βλάχοβιτς δεν πρόκειται να αποχωρήσει χωρίς τη συγκατάθεσή τους: «Ο Ντούσαν έχει ισχυρό συμβόλαιο και κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάζει χωρίς την έγκρισή μας. Δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα, και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είμαι σίγουρος, μάλιστα, πως θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα