Ολυμπιακός: Η «τσαντίλα» των παικτών για τον διαιτητή και το «δώσαμε αγωνιστικές απαντήσεις»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η «τσαντίλα» των παικτών για τον διαιτητή και το «δώσαμε αγωνιστικές απαντήσεις»

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού την Κυριακή είχαν ρεπό, ωστόσο το κλίμα στην ομάδα σε επίπεδο παικτών και τεχνικού επιτελείου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ συγκεκριμένο.

Η σαφέστατη ενόχληση των παικτών του Ολυμπιακού για τη διαιτησία μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποτυπώθηκε και σε επίπεδο δηλώσεων. Όπως εκείνων του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που υπογράμμισε στη COSMOTE TV: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Είχαμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες. Η τύχη και το VAR μας στέρησαν τη νίκη. Ο διαιτητής μου είπε πως πήγε να ελέγξει το φάουλ (εννοώντας του Ελ Αραμπί).

Εγώ με δύο φάουλ τιμωρήθηκα με δύο κίτρινες. Το παιχνίδι τελείωσε. Μένουμε στην εμφάνιση που κάναμε. Δείξαμε πως μπορούμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την ολική ανατροπή».

Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι προφανώς και μεταξύ παικτών υπήρξαν συζητήσεις. Όπως υπήρχε και ένα σχετικό κλίμα και από τη μεριά του κόουτς Μίτσελ και του τεχνικού επιτελείου. Εκτός από τη στεναχώρια και τον εκνευρισμό για το τελικό αποτέλεσμα και το σκέλος της διαιτησίας υπήρξαν και ατάκες περί «αγωνιστικών απαντήσεων».

«Δώσαμε απαντήσεις σε αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν και τα play offs μπροστά μας...» έλεγαν πολλοί από τους Ερυθρόλευκους.

Το δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει φέτος ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (τέσσερις ισοπαλίες - μία ήττα) και αυτό πρέπει να αλλάξει αν θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για τίτλο κι ενώ έχει μπροστά του και τη ρεβάνς του Novibet Κυπέλλου (μετά το 3-0 στην OPAR Arena) και το εκτός έδρας ντέρμπι Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Stoiximan Super League.

Την Κυριακή πάντως η ομάδα είχε ρεπό οπότε η δουλειά θα ξεκινήσει πάλι από την Καθαρά Δευτέρα και μετά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα