Προετοιμασία Ολυμπιακού: Γιατί οι Ισπανοί τεχνικοί του... πάνε του Ντόι

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Γιατί οι Ισπανοί τεχνικοί του... πάνε του Ντόι

Ο Ντόι

bet365

Ένας Ισπανός τεχνικός καθιέρωσε τον Ντόι και ένας άλλος τον... δοκιμάζει - ξανά - στη φυσική του θέση, αυτή του εξαριού. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Ανδρέας Ριχάρδος Ντόι ποδοσφαιρικά έζησε ένα ωραίο story. Ένα story που εξακολουθεί να το ζει. Από τη β' ομάδα του Ολυμπιακού και παίζοντας στη θέση Νο6 βρέθηκε στόπερ και βασικός μάλιστα για σημαντικό διάστημα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού επί Μίτσελ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο Ισπανός τεχνικός εκτός των άλλων ήθελε να αφήσει μία παρακαταθήκη στην ομάδα και σε επίπεδο νέων παικτών και προσώπων. Ένα από τα δυνατά στοιχεία που άφησε πίσω του είναι ο Ντόι.

Στα 20 του χρόνια με ύψος 1.90 και δυνατό κορμί ο Ντόι - που έχει φυσικά δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική μας ομάδα - με δεδομένο πως για πρώτη φορά αγωνιζόταν σε τέτοιο επίπεδο έκανε πολλά βήματα μπροστά. Τώρα ήρθε η ώρα μίας νέας εποχής.

Ή μάλλον έχει έρθει. Από τον Μίτσελ ο Ολυμπιακός πήγε μετά στον Ανιγκό και τώρα στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Και ο Ισπανός τεχνικός αναζητώντας τον πλέον κλασικό κόφτη για τη συγκεκριμένη περίοδο έπεσε διάνα. Γιατί ο Ντόι είναι εξάρι. Αυτή είναι η φυσική του θέση, όπως θυμίσαμε και αναφέραμε σχετικά στο σχόλιο για το Gazzeta από την Αυστρία.

Έτσι ο Μαρτίνεθ αποφάσισε να είναι ο μόνος παίκτης που έβγαλε 90 λεπτά στο Νο1 φετινό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σλοβάτσκο (που έληξε 2-1 υπέρ των Ερυθρόλευκων) παίζοντας αρχικά ως στόπερ και μετά ως αμυντικός χαφ και κάνοντας μεγάλη προσπάθεια. Είναι λοιπόν σαφές πως οι Ισπανοί τεχνικοί του πάνε του Ντόι. Με τον Μίτσελ πρωτοκαθιερώθηκε και με τον Μαρτίνεθ έχει μία νέα ευκαιρία να είναι ξανά βασικός είτε ως στόπερ είτε ακόμα ως αμυντικός χαφ.

Δεν το λες και λίγο όλο αυτό. Το βασικότερο είναι βέβαια πως - όπως ήθελε και ο Μίτσελ - έτσι και ο 42χρονος Μαρτίνεθ θέλει να εξελιχθεί και άλλο ο Ντόι ο οποίος με τη σειρά του είναι διατεθειμένος να παίζει οπουδήποτε αρκεί να προσφέρει.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα