Προετοιμασία Ολυμπιακού: Σε mood αποθεραπείας κάτω από τον... καυτό ήλιο (vid)

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Σε mood αποθεραπείας κάτω από τον... καυτό ήλιο (vid)

Ο Τζολάκης

bet365

Ο Μαρτίνεθ είχε βάλει προπόνηση και το πρωί της Κυριακής στην Αυστρία όπου το... μενού είχε περισσότερο αποθεραπεία για όσους έπαιξαν με Σλοβάτσκο. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ημέρα 5η στο Τιρόλο της Αυστρίας για τον Ολυμπιακό και το πρόγραμμα της Κυριακής με πρωινή προπόνηση και κάτω από... καυτό ήλιο είχε κυρίως ασκήσεις αποθεραπείας για τους παίκτες που είχαν την αγωνιστική επιβάρυνση. Την πιο μεγάλη επιβάρυνση με τη Σλοβάτσκο ενώ οι άλλοι παίκτες έκαναν πιο έντονες ασκήσεις στο γυμναστήριο και όχι μόνο. Ο Ινμπόμ Χουάνγκ έκανε το πρόγραμμα μαζί με την ομάδα ενώ ήδη ανέβαζε στροφές για να ενσωματωθεί στην ομάδα όπως ακριβώς θέλει το τεχνικό επιτελείο.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο ήλιος στην Αυστρία απλά δεν... παλευόταν στις 10.30 πρωί. Καυτός ήλιος που και λόγω υψομέτρου τον ένιωθαν περισσότερο οι παίκτες μία ημέρα μετά το φιλικό με 2-1 επί της Σλοβάτσκο. Γενικά όμως οι καιρικές συνθήκες στην Αυστρία μπορεί να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Και από ήλιο μετά να δει κανείς καταιγίδα. Την Κυριακή πάντως είχε ηλιοφάνεια.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι με αποστολή 23 παικτών στην Αυστρία, ωστόσο ο αριθμός αυτός μπορεί να μεγαλώσει άμεσα με τους Ιμπόρα και Κίνι. Δείτε πιο κάτω βίντεο από το πρωινό προπονητικό πρόγραμμα.

 
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα