Προετοιμασία Ολυμπιακού: Φίλαθλος της ομάδας ταξίδεψε από τη Σουηδία στο Τιρόλο μόνο και μόνο για να δει προπονήσεις!

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Φίλαθλος της ομάδας ταξίδεψε από τη Σουηδία στο Τιρόλο μόνο και μόνο για να δει προπονήσεις!

Ο Μπουχαλάκης

bet365

Φίλος του Ολυμπιακού από τη Σουηδία έκανε ένα... σωρό χιλιόμετρα και ταξίδεψε με αεροπλάνο και λεωφορείο προκειμένου να βρεθεί στο Τιρόλο για την αγαπημένη του ομάδα. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Δεν υπάρχει χρονιά που ο Ολυμπιακός να μην έχει κόσμο που να πηγαίνει να βλέπει τις προπονήσεις του. Έλληνες από κάθε γωνιά της γης που παρακολουθούν από κοντά προετοιμασίες και φιλικά. Αυτό συνέβη και φέτος. Ένας λοιπόν φίλος της ομάδας που ζει στη Σουηδία έκανε περίπου 1.500 χιλιόμετρα και ίσως και παραπάνω για να βρεθεί στο Τιρόλο και μόνο και μόνο για να δει προπονήσεις της ομάδας του Ολυμπιακού.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Μάλιστα ήταν ένας εκ των δύο φιλάθλων που βρέθηκαν στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Τιρόλο. Για το ταξίδι του χρησιμοποίησε και αεροπλάνο από το Γκέτερμποργκ αλλά και λεωφορείο από το Μόναχο. Και βέβαια ταξίδεψε και αρκετές ώρες για να φτάσει στον τελικό του προορισμό. Παρόλα αυτά είναι κάτι που απολαμβάνει καθώς βλέπει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα