Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Μαρτίνεθ έδειξε σε μεγάλο βαθμό την πρώτη του βασική ενδεκάδα

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Μαρτίνεθ έδειξε σε μεγάλο βαθμό την πρώτη του βασική ενδεκάδα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού

bet365

Η πρώτη ενδεκάδα της χρονιάς ανέδειξε σε σημαντικό βαθμό τις πρώτες προθέσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ. 

Το Ολυμπιακός - Σλοβάτσκο και το τελικό 2-1 ήταν ένα πρώτο θετικό ξεκίνημα προετοιμασίας για την ομάδα του Μαρτίνεθ. Ειδικά το α' μέρος με τον Ολυμπιακό να φοράει και για πρώτη φορά φέτος τη νέα ερυθρόλευκη φανέλα του ήταν για τα καλά πειστικό.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Σε αυτό το α' μέρος ο Ισπανός είχε μία 11άδα με αρκετά πρόσωπα που τα ετοιμάζει ή προορίζει για βασικά στελέχη της ομάδας σε πρώτη φάση. Ανέδειξε δηλαδή σε ένα σημαντικό βαθμό και σε πρώτη φάση την 11άδα του.

Και εξηγούμαστε φυσικά. Οι Ουσεϊνού Μπα και Ντόι θα είναι οι βασικοί του στόπερ και οι Ρέαμπτσιουκ και Ροντινέι οι δύο βασικοί του ακραίοι μπακ. Από εκεί και πέρα ο Φορτούνης είτε ως δεκάρι είτε ως ακραίος είναι στις βασικές επιλογές του νέου προπονητή, όπως βέβαια και οι Μπιέλ και Αραμπί. Άρα έχουμε «σίγουρους» επτά παίκτες.

  • Δηλαδή: Μπα, Ντόι, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Φορτούνη, Μπιέλ και Ελ Αραμπί (που σκόραρε δις με τη Σλοβάτσκο).

Υπάρχει ένα ερωτηματικό για τη θέση του εξαριού μέχρι να κλείσει και επίσημα πια ο Ιμπόρα - με τον Ισπανό ως γνωστόν να φτάνει Ελλάδα τη Δευτέρα - όπου σε πρώτη φάση σε πρώτο πλάνο είναι ο Μπουχαλάκης με την εναλλακτική του Ντόι. Ο Ινμπόμ Χουάνγκ θα είναι φυσικά εκ των βασικών χαφ και μένει βέβαια και μία θέση στους εξτρέμ. Κάτω από τα δοκάρια τον πρώτο λόγο τον έχει ο Πασχαλάκης για βασικός.

Τώρα σε 2ο επίπεδο υπάρχουν παίκτες που μπορεί να προβληματίσουν ευχάριστα ή και... δυσάρεστα τον προπονητή. Από το φιλικό με τη Σλοβάτσκο ως προς άλλα πρόσωπα ο Καρβάλιο παίρνει έναν καλό βαθμό, όπως και ο Μπουχαλάκης αλλά υπήρχαν και παίκτες που δεν πήγαν το ίδιο καλά.

Το 2ο φιλικό με τη Νόρτζελαντ στις 14 Ιουλίου είναι πιθανό να δούμε και κάποια άλλα πράγματα. Πλην όμως ορισμένες αρχικές προθέσεις και μία πρώτη εικόνα βγαίνει από το 2-1 των Πειραιωτών με τη Σλοβάτσκο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα