Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Φορτούνης και οι άλλοι αρχηγοί για τη νέα σεζόν

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Φορτούνης και οι άλλοι αρχηγοί για τη νέα σεζόν

Ο Φορτούνης

bet365

Ο Έλληνας χαφ πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο φιλικό με τη Σλοβάτσκο και φαίνεται πως υπάρχει ήδη κατεύθυνση για τους αρχηγούς του Ολυμπιακού. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην αρχηγία του Ολυμπιακού είναι γεγονός καθώς πήρε το περιβραχιόνιο στο φιλικό με τη Σλοβάτσκο. Δεν θα είναι μόνος του όμως.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναμένεται να είναι ξανά αρχηγός στην ομάδα του Ολυμπιακού και ενώ φαίνεται εξαρχής η εκτίμηση στο πρόσωπό του από τον Μαρτίνεθ, όπως και σε άλλους Έλληνες της ομάδας (όπως πχ ο Μπουχαλάκης). Ήταν φυσικά και ο πρώτος χρονικά αρχηγός στην προετοιμασία καθώς είχε το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του με τη Σλοβάτσκο.

Πίσω του θα έχει τους Ελ Αραμπί και Μπουχαλάκη και σε 2ο πλάνο τον Μασούρα. Οι δε Αραμπί και Μπουχαλάκης επίσης έχουν φορέσει ξανά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Από αυτούς τους 4 παίκτες οι 3 ήταν βασικοί με τη Σλοβάτσκο.

Όσο για τον Αραμπί; Παραδοσιακά παλαιότεροι ξένοι της ομάδας έπαιρναν τακτικά το περιβραχιόνιο του συλλόγου. Και ο έμπειρος φορ βρίσκεται στον σύλλογο από το 2019 και μετά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα