Προετοιμασία Ολυμπιακού: Το πιο πιθανό παραμένει ο Ζινκερνάγκελ να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με πέρυσι

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Το πιο πιθανό παραμένει ο Ζινκερνάγκελ να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με πέρυσι

Ο Ζινκερνάγκελ

bet365

Ο Δανός μεσοεπιθετικός μοιάζει δύσκολο να είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τη νεα αγωνιστική περίοδο παρά την ποιότητά του. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Ζινκερνάγκελ είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που παραμένει πιθανό να αποχωρήσει - και - φέτος από το ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού. Και αυτό παρότι πέρυσι είχε αποκτηθεί για βασικός στους Πειραιώτες.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Φίλιπ Ζινκερνάγκελ λοιπόν. Ένας σίγουρα ποιοτικός παίκτης και ένας μεσοεπιθετικός που επέλεξε άλλον... δρόμο την περασμένη σεζόν. Διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης και μετά την αποχώρησή του από τη βελγική ομάδα είχε τονίσει πως θα ήθελε να γυρίσει εκεί.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ομάδες από το Βέλγιο θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους μετά τη θητεία του εκεί. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μοιάζει ότι είναι έτοιμος να βαδίσει - ξανά - στον περσινό του ποδοσφαιρικό δρόμο. Να κλείσει δηλαδή σε άλλον σύλλογο και να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Στο φιλικό με τη Σλοβάτσκο πάντως δεν πήγε και τόσο καλά για εκείνον. Στο πρώτο φιλικό τεστ των Πειραιωτών όπου μπήκε ως αλλαγή στο β' μέρος. Το δεν πήγε καλά φυσικά πάει πάντα βέβαια με κριτήριο την ποιότητα που έχει και τον διακρίνει.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα