Ολυμπιακός: Ο κορυφαίος της προετοιμασίας, μία ευχάριστη έκπληξη και οι παίκτες που αρέσουν στον προπονητή

Ολυμπιακός: Ο κορυφαίος της προετοιμασίας, μία ευχάριστη έκπληξη και οι παίκτες που αρέσουν στον προπονητή

Ο Αραμπί

bet365

Υπάρχει μέχρι στιγμής κορυφαίος παίκτης της προετοιμασίας στον Ολυμπιακό; Ναι υπάρχει και ας είναι 36+ ετών. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Σε μία προετοιμασία πάντα το βάρος πέφτει στα πρόσωπα. Στα πρόσωπα που είτε ξεχωρίζουν και που είτε δεν τα καταφέρνουν καθόλου καλά. Και αυτό φυσικά ισχύει και για τον Ολυμπιακό και την προετοιμασία του.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν ένας παίκτης ξεκάθαρα έως τώρα παίρνει τα ηνία της προετοιμασίας και έχει κερδίσει για τα καλά την εκτίμηση των Κορδόν και Μαρτίνεθ. Είναι ο Ελ Αραμπί των τριών γκολ στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και της γενικότερης εικόνας του παρά τα 36+ χρόνια του.

Ο Αραμπί μάλιστα έχει ακούσει αρκετές φορές τον Μαρτίνεθ να τον επαινεί και για τον τρόπο που λειτουργεί αμυντικά και τακτικά. Για τους κινήσεις του να γυρίζει να πάρει μπάλα αλλά και να συμβάλλει στα μετόπισθεν. Γενικότερα όλα τα στοιχεία που δείχνει τον οδηγούν στην... κορυφή της λίστας των διακριθέντων της προετοιμασίας. Όπως επίσης είναι σαφές πως ο Αραμπί έχει κερδίσει την εκτίμηση - και - του Κορδόν, που έδειχνε πολύ ευχαριστημένος για αυτόν μετά το φιλικό με τη Νόρτζελαντ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν παίκτες που κάνουν για τα καλά κλικ στο τεχνικό επιτελείο. Που αρέσουν περισσότερο. Τέτοιοι παίκτες είναι βέβαια ο εκ των αρχηγών, Κώστας Φορτούνης για τα δημιουργικά του προσόντα και όχι μόνο, είναι ο ακούραστος και 'τρεχαλατζής' Μασούρας και είναι φυσικά ο ποιοτικότατος Ινμπόμ Χουάνγκ (ο πιο ποιοτικός παίκτης στα εξαροοκτάρια της ομάδας και ενώ βέβαια πλέον υπάρχει και ο Ιμπόρα).

Ο Καρβάλιο

Μία είναι κυρίως η ευχάριστη έκπληξη

Στο κομμάτι των παικτών που ήταν πέρυσι δανεικοί έχουμε ήδη επισημάνει την περίπτωση Καρβάλιο. Του Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος χαφ είναι με διαφορά αυτός που κερδίζει τους περισσότερους πόντους από τους υπόλοιπους υπό δοκιμή παίκτες.

Είναι η διάθεση που βγάζει αλλά και η μεγάλη προσπάθεια που κάνει. Είναι η βασική ευχάριστη έκπληξη αυτής της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Και είναι ένας ποδοσφαιριστής με αυξημένα σημαντικές πιθανότητες να συνεχίσει και του χρόνου στον Ολυμπιακό συμβάλλοντας ως οκταροδεκάρι. Επιπλέον μεγάλο ταλέντο δείχνει να είναι ο νεαρός Λιάτσος αλλά έχει ακόμα τον χρόνο και το μέλλον μπροστά του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα