Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ένα μπλοκάκι γεμάτο επισημάνσεις και παρατηρήσεις από τον Μαρτίνεθ

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ένα μπλοκάκι γεμάτο επισημάνσεις και παρατηρήσεις από τον Μαρτίνεθ

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Το Gazzetta συγκέντρωσε ορισμένες από τις παρατηρήσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νόρτζελαντ. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Ισπανός τεχνικός προφανώς και δεν θα άφηνε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην... ησυχία τους ούτε στο φιλικό με τη Νόρτζελαντ. Και εάν είχε μπροστά του ένα μπλοκάκι θα είχε ένα σωρό σημειώσεις.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Από το α' μέρος μέχρι και το τέλος του αγώνα ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός ήταν παθιασμένος με το ματς. Το ζούσε μέσα από την κάθε του στιγμή και δεν είχε κανένα θέμα να ασχοληθεί ακόμα και με τον διαιτητή σε συγκεκριμένες φάσεις.

Το θέμα όμως έχει να κάνει με τους παίκτες του στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τη Νόρτζελαντ που έληξε 1-1 με σκόρερ ξανά τον Αραμπί. Ναι υπήρξαν στιγμές που τους έδωσε αρκετά μπράβο. Είχε όμως και αρκετές παρατηρήσεις. Στο α' μέρος λίγο μετά το 10' παράδειγμα ζητούσε εύκολες πάσες από τον Ρέτσο τον οποίο στο cooling break τον έπιασε για να του εξηγήσει το τι ζητά.

Ο Ισπανός στη συνέχεια μιλώντας πάντα στα αγγλικά ζητούσε εμπιστοσύνη με τη μπάλα και σωστό 'χτίσιμο' επιθέσεων από την άμυνα και μπροστά. Έκανε παρατηρήσεις και σε φάσεις των Δανών θεωρώντας ότι οι παίκτες του έπρεπε να τις 'καθαρίζουν' πιο εύκολα. Και ότι υπήρχαν εύκολες φάσεις για σωστή αντίδραση.

Μιλούσε με τους γκολκίπερ ζητώντας τους να κατευθύνουν σωστά την ομάδα και να ξεκινούν με καλές πάσες την κυκλοφορία της. 'Εμπιστοσύνη με τη μπάλα' και 'πάσες με ποιότητα', τόνιζε σχετικά.

Λίγο μετά το 36' χειροκρότησε τον Αραμπί διότι γύρισε πίσω και πίεσε σωστά, παίρνοντας φάουλ. Ζητούσε από τον Φορτούνη και την ομάδα να παίζει πιο απλά και άμεσα. Και φυσικά δεν του άρεσε καθόλου η φάση με το πέναλτι του Ροντινέι στο 43'.

Στην επανάληψη οι επισημάνσεις του δεν σταμάτησαν. Υπήρξαν και στιγμές που έδινε έξτρα κίνητρο στους παίκτες του φωνάζοντας 'πάμε λίγο ακόμα' ενώ τους ανέφερε και το τι χρόνο έχουν. Γενικά πάντως είναι ένας προπονητής που μιλάει πολύ με τους παίκτες του και τη θέλει αυτήν την επαφή μέσα στο παιχνίδι. Είτε για να απονείμει τα εύσημα είτε για τους 'κριτικάρει'.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα