Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Ντόι που βγάζει μεγαλύτερη άνεση ως εξάρι αλλά παραμένει εκ των κορυφαίων στόπερ του ρόστερ

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Ντόι που βγάζει μεγαλύτερη άνεση ως εξάρι αλλά παραμένει εκ των κορυφαίων στόπερ του ρόστερ

Ο Ντόι

bet365

Ο νεαρός και υψηλόσωμος Ανδρέας Ντόι δοκιμάστηκε για 2ο σερί φιλικό ως εξάρι από τον Μαρτίνεθ αλλά αυτό δεν του δημιουργεί πρόβλημα. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Η ηλικία, τα σωματικά προσόντα και τα χαρακτηριστικά αλλά και το ταλέντο του Ντόι του δίνουν τη δυνατότητα εξέλιξης αλλά και προοπτικής. Ακόμα και εάν επιλεγεί να (ξανά)χρησμοποιείται ως εξάρι. Πάντα βέβαια με τη σωστή προσέγγιση και την ανάλογη διαχείριση.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο Ανδρέας Ντόι με τη Σλοβάτσκο είχε παίξει ως εξάρι αλλά και σαν στόπερ. Ο διεθνής Ντόι κανονικά είναι αμυντικός χαφ. Από εκεί αναδείχθηκε μέσα από τον Ολυμπιακό Β' για να ακολουθήσει μετά η θέση του σέντερ μπακ στον Ολυμπιακό επί Μίτσελ.

Πλην όμως φαίνεται πως ο Μαρτίνεθ επιμένει στο να τον δοκιμάζει σε μία θέση που παρέχει σαφώς πιο μεγάλη άνεση. Σε μία θέση που αισθάνεται πιο καλά επειδή είναι η φυσική του θέση. Και φυσικά αυτή δεν είναι άλλη από τη θέση του εξαριού. Ένας άλλος Ισπανός, ο Μίτσελ, τον έβαζε στόπερ και τώρα ο Ίβηρας Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον βάζει και στη θέση Νο6.

 

Ο Ντόι δεν δείχνει προς τα έξω - και ούτε γενικότερα - να δυσκολεύεται ως αμυντικός χαφ. Αντιθέτως ενώ παραμένει εκ των κορυφαίων στόπερ του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού μπορεί και αποδίδει καλά σε μία θέση που την ξέρει. Για την ακρίβεια από πλευράς στόπερ ιεαρχικά αυτός και ο Ουσεϊνού Μπα δείχνουν να είναι ένα... κλικ πιο πάνω από τους άλλους.

Από τη στιγμή δε που έχει μεταφέρει στον προπονητή του ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίζει όπου αποφασίζει το τεχνικό επιτελείο, αρκεί να μπορεί να προσφέρει, δεν υπάρχει και οποιοδήποτε έξτρα ζήτημα. Ο Ντόι στα 20 του χρόνια δείχνει πως τη θέση του στον Ολυμπιακό θα τη βρει. Είτε ως στόπερ είτε ως αμυντικός χαφ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα