Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η δοκιμή του Μαρτίνεθ στον άξονα με Ιμπόρα, Καρβάλιο και Φορτούνη

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η δοκιμή του Μαρτίνεθ στον άξονα με Ιμπόρα, Καρβάλιο και Φορτούνη

Ο Καρβάλιο

bet365

Ο Μαρτίνεθ στις δοκιμές που έχει κάνει για το κέντρο του στον Ολυμπιακό στις προπονήσεις έχει συμπεριλάβει και τον Πορτογάλο χαφ. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία με τον Μαρτίνεθ να εξακολουθεί να κάνει τις δοκιμές του. Δοκιμές σε επίπεδο προσώπων που έχουν να κάνουν και με το κέντρο του.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Μία από τις δοκιμές του Ισπανού τεχνικού σε επίπεδο προπονήσεων έχει να κάνει με το κέντρο του. Εκεί όπου ο Μαρτίνεθ έχει δοκιμάσει μαζί Ιμπόρα ως εξάρι, τον Καρβάλιο ως οκτάρι και τον Φορτούνη μπροστά τους στη θέση Νο10.

Τους Καρβάλιο και Φορτούνη έτσι και αλλιώς τους είχε δοκιμάσει μαζί στις θέσεις 8 και 10 αντιστοίχως. Ο Πορτογάλος γενικότερα έχει κερδίσει αρκετούς και έξτρα πόντους, ωστόσο οι δοκιμές αυτές έχουν να κάνουν και με το γεγονός ότι ο Ινμπόμ Χουάνγκ κάνει ξεχωριστό πρόγραμμα ελέω του προβλήματός του με τη μέση του.

Και έτσι σε αυτή τη φάση το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών δοκιμάζει τον Ζοάο Καρβάλιο ως οκτάρι. Σε επίπεδο φιλικών ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με τη Σλοβάτσκο και την ισοπαλία με τη Νόρτζελαντ θα παίξει με τη Σαμπάχ την Τετάρτη στις 13.00 στο Κεμάτεν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα