Ολυμπιακός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τον Φρέιρε

Ολυμπιακός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τον Φρέιρε

Ο Φρέιρε

bet365

Ο Φρέιρε πάτησε σε ελληνικό έδαφος για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό, πλην όμως θα υπάρξει και συνέχεια στις προσθήκες του ρόστερ.

Ένα ένα θα 'τρέχουν' τα μεταγραφικά θέματα στον Ολυμπιακό, πλην όμως μετά τον στόπερ Φρέιρε - που μετά την άφιξή του είναι να κλείσει και τυπικά ως δανεικός από την Πούμας με οψιόν - έχει και συνέχεια. Ο Ολυμπιακός ως αμέσως επόμενη προτεραιότητά του έχει το να πάρει τουλάχιστον έναν φορ για να τον έχει μαζί με τον Αραμπί (ας κρατήσουμε υποσημείωση και για 2ο στράικερ αλλά μένει να φανεί αυτό).

Έναν στράικερ που εκτός απροόπτου θα τον κλείσει μέχρι τέλη Ιουλίου. Και αυτό λόγω των αναγκών της Ευρώπης καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν αγώνες στις 10 και 17 Αυγούστου.

Δεν είναι όμως μόνο ο επόμενος φορ και ενώ τα προηγούμενα 24ωρα έχουν διαρρεύσει ονόματα όπως των Ντίας και Μορέλος. Παράλληλα όμως παραμένει ανοιχτό να αποκτηθεί και ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός και ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνεται και για έναν ακόμα κεντρικό χαφ και έναν ακραίο επιθετικό. Εάν βέβαια κλείσει η ομάδα και 2ο στόπερ τότε ίσως επηρεαστεί έναν εκ των υπάρχοντων κεντρικών αμυντικών του έμψυχου δυναμικού.

Άρα είναι εξαιρετικά πιθανό στο προσεχές διάστημα να γίνουν μέχρι και 4 ακόμα κινήσεις στο ρόστερ: φορ, ένας 2ος στόπερ, ένας ακόμα χαφ και ένας εξτρέμ. Και βέβαια δεν είναι οι μόνες όμως είναι προσθήκες για τις οποίες υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα