Ολυμπιακός: Η ιεραρχία στους στράικερ και η πιθανή τρίτη προσθήκη

Ολυμπιακός: Η ιεραρχία στους στράικερ και η πιθανή τρίτη προσθήκη

Ο Ελ Καμπί

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει πια δύο Μαροκινούς επιθετικούς να... κοντράρονται για μία θέση στην 11άδα, έχει δύο ακόμα φορ στο ρόστερ του, ωστόσο παραμένει ανοιχτή και μία ακόμα κίνηση για τη θέση του φορ.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με έναν κλασικό στράικερ, τον Ελ Αραμπί και με τους Μασούρα και Μπιέλ να δοκιμάζονται εκεί. Φρόντισε όμως και έκλεισε και έναν 2ο παίκτη, επίσης Μαροκινό, τον Ελ Καμπί, που θα αλλάξει την ιεραρχία ως προς τη θέση αυτή.

Ο Ελ Καμπί - για τον οποίο είχατε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta - έρχεται ως ένας νέος... Ελ Αραμπί. Για να πάρει χρίσμα βασικού στην ομάδα του Ολυμπιακού. Από την άλλη βέβαια μην λησμονούμε πως ο 37χρονος πια Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε πολύ καλή προετοιμασία και απολαμβάνει της μεγάλης στήριξης του Μαρτίνεθ και του staff του.

Έχει όμως άλλους φορ στο ρόστερ ο Ολυμπιακός; Έχει. Υπάρχει ο τραυματίας Χασάν (ανήκει στην ομάδα με συμβόλαιο ενός έτους ακόμα) που από τον Σεπτέμβριο και μετά θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του, όμως μόνο βέβαιο δεν είναι πως θα υπολογίζεται από εδώ και πέρα. Υπάρχει και ο Αλγκασίμ Μπα, τον οποίο έχουν στα υπ' όψιν τους στο τεχνικό επιτελείο των Ερυθρόλευκων και εκτός απροόπτου θα πάρει ευκαιρίες.

Και βέβαια υπάρχει και η παράμετρος της ενίσχυσης. Να κλείσει και έναν ακόμα φορ ο Ολυμπιακός που σε αρκετές περιπτώσεις τα προηγούμενα χρόνια επέλεγε να βασιστεί κυρίως σε 2 παίκτες για τη γραμμή κρούσης του. Τώρα όμως είναι ανοιχτό να προκύψει και τρίτο πρόσωπο για την επίθεσή του σχετικά με τη νέα και άκρως απαιτητική σεζόν, όπως απαιτητικές είναι πάντα όλες οι χρονιές για τους Πειραιώτες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα