Παναθηναϊκός: Επίσημη η αναβολή από τη Λίγκα για το ματς με τον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός με τη Μαρσέιγ

bet365

Επιβεβαιώθηκε ότι η αναμέτρηση Πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Ατρόμητο δεν θα γίνει όπως ήταν προγραμματισμένη για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Οι «Πράσινοι» μετά την πολύ μεγάλη πρόκρισή τους με τη Μαρσέιγ ήταν προγραμματισμένο να κάνουν πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, στη Stoiximan Super League 1, το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο (19/08 - 21:00), όμως λόγω του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, το οποίο τελικά θα γίνει εκείνη τη μέρα, μετά και την αναβολή που είχε πάρει εξαιτίας της δολοφονίας του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, η αστυνομία έχει αρνηθεί αυτό το ενδεχόμενο. Τελικώς ήρθε μέσω της Λίγκας και η επίσημη επιβεβαίωση με ανακοίνωση, που αναφέρει σχετικά:

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα