Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ρίτσαρντς για να κλείσει στους «ερυθρολεύκους»

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ρίτσαρντς για να κλείσει στους «ερυθρολεύκους»

οσφπ

bet365

Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται ο Ομάρ Ρίτσαρντς προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό.

Αντίστροφα για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» μετράει ο Ομάρ Ρίτσαρντς καθώς ο 25χρονος αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ο Άγγλος αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας είναι μαζί με τον Ορτέγα τα δύο ακραία μπακ που θέλουν οι Πειραιώτες για την αριστερή πλευρά της άμυνας και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βγήκε από τις ακαδημίες της Ρέντινγκ όπου και ανδρώθηκε παίζοντας 104 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα και με τρία γκολ απολογισμό. Η Μπάγερν Μονάχου τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2021 αλλά οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί, έχοντας συνολικά 17 συμμετοχές σε μία σεζόν. Από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία δαπάνησε 8,5 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα