Αργεντίνικα ΜΜΕ: «Ο Ορτέγα ταξιδεύει για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό»

Αργεντίνικα ΜΜΕ: «Ο Ορτέγα ταξιδεύει για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό»

Ο Ορτέγα

bet365

Στην Αργεντινή μεταδίδουν πως ο Φρανσίσκο Ορτέγα ταξιδεύει άμεσα για τη χώρα μας προκειμένου να... κλειδώσει και επίσημα τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Δεν άλλαξε το παραμικρό στην Αργεντινή στα ΜΜΕ της χώρας σε σχέση με τις εξελίξεις που μεταδίδουν για τον Ορτέγα εξακολουθώντας να κάνουν λόγο για συμφωνία που απομένει να επισημοποιηθεί. Τα ξημερώματα της Τετάρτης η πληροφορία που μεταδόθηκε είναι πως ο αριστερός μπακ της Βελέζ θα ταξιδέψει την Πέμπτη στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Και αυτό θα γίνει βέβαια για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στους Ερυθρόλευκους. Οι Αργεντίνοι επαναφέρουν την πληροφορία ότι ο 24χρονος αριστερός μπακ απαρνήθηκε το 15% του ποσού της μεταγραφής που δικαιούται για να πάρει η ομάδα του. Επίσης πως το deal είναι 4.5 εκατ. ευρώ για το 90% των δικαιωμάτων του παίκτη συν ένα 10% ως ποσοστό μεταπώλησης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα