Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η άφιξη Ορτέγα, ο πιο βατός Γιόβετιτς και η απόκτηση ξένου γκολκίπερ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η άφιξη Ορτέγα, ο πιο βατός Γιόβετιτς και η απόκτηση ξένου γκολκίπερ

Ο Ορτέγκα στα υπόψιν του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει έναν νέο κύκλο μεταγραφών έχοντας τον κλεισμένο Ορτέγα αλλά και να προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες για το ρόστερ του.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγα όπως όλα δείχνουν θα είναι και επίσημα μέλος του Ολυμπιακού εντός των επόμενων 24ωρων (από την Αργεντινή η πληροφόρηση ήταν για ταξίδι του την Πέμπτη και έτσι εκτός απροόπτου να είναι Αθήνα την Παρασκευή). Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ της Βελέζ πρόκειται να αποτελέσει και τον βασικό παίκτη των Πειραιωτών για αυτή τη θέση. Θα κλείσει με συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θα πάρει σίγουρα έναν ακόμα εξτρέμ (ανοιχτό και για δύο) και έναν σέντερ φορ (επίσης ανοιχτό να κλείσει δύο ακόμα στράικερ και όχι έναν). Ως τα ονόματα των σέντερ φορ σε αυτή τη φάση ο 33χρονος Στέφαν Γιόβετιτς είναι η πιο βατή και εφικτή περίπτωση. Μάλιστα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός να έκανε κίνηση για την απόκτησή του και παράλληλα κρούση για να πάρει και έναν ακόμα φορ. Ο διεθνής Μαυροβούνιος βέβαια πέρυσι είχε αντιμετωπίσει θέματα ετοιμότητας. Στη Χέρτα Βερολίνου ο διεθνής Μαυροβούνιος είχε 18 ματς με 4 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει όμως και γκολκίπερ. Πιθανότατα έναν ξένο τερματοφύλακα για να να συμπληρώσει μία τριάδα με Πασχαλάκη και Τζολάκη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα