Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη λίστα του κι ο Πιερότι (vid)

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη λίστα του κι ο Πιερότι (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πιερότι

bet365

Ο Ολυμπιακός, μία από τις λύσεις που εξετάζει για την επίθεσή του είναι ο μεσοεπιθετικός, Σαντιάγο Πιερότι, της Κολόν Σάντα Φε. 

Στο Λιμάνι, προχωρούν στις νέες τους κινήσεις με τον Αντόνιο Κορδόν να ψάχνει δύο παίκτες για την ενίσχυση της επίθεσης, με έναν εξτρέμ κι έναν φορ.

Το όνομα του Σαντιάγο Πιερότι έρχεται να προστεθεί στην ερυθρόλευκη λίστα. Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ, μετράει συνολικά 10 γκολ και 1 ασίστ σε 10 συμμετοχές, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωσή του υπάρχει τόσο από την Μπολόνια όσο και από την Τορίνο κι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτιμάται στα 4 εκατ. ευρώ.

Δεσμεύεται με την ομάδα του μέχρι του χρόνου και στην περίπτωση που θέλει να φύγει ο παίκτης, η ομάδα λογικά θα... πέσει στις αξιώσεις της ώστε να μην τον χάσει του χρόνου τζάμπα. Πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση με προοπτική από την Αργεντινή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα