Ολυμπιακός: Το... σκανάρισμα που είχε γίνει στην αγορά των ελευθέρων και η πιθανότητα για κάτι ακόμα

Ολυμπιακός: Το... σκανάρισμα που είχε γίνει στην αγορά των ελευθέρων και η πιθανότητα για κάτι ακόμα

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Όσο η αγορά των ελεύθερων παραμένει ανοιχτή θα υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει και κάτι άλλο για μεσοεπιθετικό στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός με τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί δεν επρόκειτο να κάνει άλλη κίνηση. Τα δεδομένα αυτά δεν δείχνουν να έχουν αλλάξει. Δηλαδή στο ως προς το να προκύψει και άλλη προσθήκη.

Μην ξεχνάμε πώς ο Μεντιλίμπαρ είχε πει πρόσφατα στη COSMOTE για τη μεταγραφική «σούμα» του καλοκαιριού: «Νομίζω πως έχουμε σχηματίσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ ικανοποιητικό αριθμό παικτών. Νομίζω πως δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο. Έχουμε μια ομάδα πολύ καλή και ολοκληρωμένη και έχουμε παίκτες γεμάτους ποιότητα που μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ».

Πλην όμως η αγορά των ελεύθερων θα είναι ανοιχτή έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Και όσο μία αγορά είναι ανοιχτή είναι πάντα ορατό το ενδεχόμενο για κάτι ακόμα. Και αυτό το κάτι ακόμα να έχει να κάνει με άλλον έναν μεσοεπιθετικό. Από ονόματα ήδη έχουν καταγραφεί αρκετά. Υπήρχαν και free agents όπως ο εξαιρετικός Γιουσούφ Γιαζίτσι που είχαν απασχολήσει τους Πειραιώτες. Πάντως αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό σε αυτή τη φάση είναι ο εκτός έδρας αγώνας με τον Αρη και μετά βέβαια η Ευρώπη αλλά και η συνέχεια των υποχρεώσεών του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα