Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ ποντάρει στο δίδυμο Εσε - Μαντί Καμαρά (vid)

Ο Μαντί Καμαρά με τον Μαρτίνεθ

bet365

Ο Αργεντίνος με τον Αφρικανό μέσο έχουν συγκροτήσει ένα δυναμικό και με προοπτική δίδυμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας ξεκινήσει μαζί στην 11άδα του Ολυμπιακού σε 3 αγώνες.

Οι Εσε και Μαντί Καμαρά έχουν συνυπάρξει στο αρχικό σχήμα και τον άξονα του Ολυμπιακού σε τρεις αγώνες και αποτελούν ένα ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο δίδυμο. Ο 26χρονος πια Μαντί Καμαρά φυσικά είναι μία παλιά... καραβάνα στον Ολυμπιακό. Με 3 τίτλους στο παλμαρέ του στην ομάδα, 188 αγώνες και 20 γκολ αλλά και με 14 ασίστ.

Ο Αφρικανός διεθνής χαφ φέτος ξεκίνησε τη χρονιά με 7 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ. Μπήκε ιδιαίτερα δυνατά στην τρέχουσα περίοδο και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ωστόσο ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Μαντί έχει να κάνει με τη συνύπαρξή του στο αρχικό σχήμα με τον Εσε. Ο Αργεντίνος χαφ που μπορεί να παίξει ως εξάρι αλλά και ως οκτάρι έχει αγωνιστεί στην ίδια βασική 11άδα με τον διεθνή από τη Γουϊνέα σε τρεις αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες.

Είναι τα δύο παιχνίδια του Πρωταθλήματος με Ατρόμητο και με Λαμία και ο ένας ευρωπαϊκός αγώνας με τη Τσουκαρίτσκι. Ο δε Ντιέγκο Μαρτίνεθ δείχνει πως θέλει να ποντάρει για τα καλά πάνω τους καθώς ο ένας χαφ συμπληρώνει τον άλλον. Και θέλει παράλληλα να τους δει να αποκτούν ακόμα πιο καλή ποδοσφαιρική χημεία μεταξύ τους. Ο Εσε είναι εκτός από μαχητής στο γήπεδο, καλός δημιουργικά και επιθετικά και ο Μαντί είναι δυνατός, γρήγορος και μπορεί να προσφέρει και αμυντικά αλλά και στους άλλους τομείς του παιχνιδιού.

Εάν θεωρήσουμε πως ο Ισπανός τεχνικός θα θελήσει να κατεβάσει και ως προς τη συνέχεια τον Ολυμπιακό με 4-3-3 οι Εσε και Μαντί θα είναι μέσα στα φαβορί. Μπορούν να δώσουν αρκετά πράγματα στην ομάδα τους και έχουν και μία σταθερά ανοδική αγωνιστικά πορεία. Ο 21χρονος Αργεντίνος που δείχνει να καθιερώνεται κυρίως στη θέση Νο6 έχει 4 συμμετοχές φέτος με τους Ερυθρόλευκους και ενώ την ομάδα του Μαρτίνεθ την περιμένει την Κυριακή ένα δυνατό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα