Λουίζ Φελίπε: «Πάμε στη Λαμία με νοοτροπία νικητή» (vid)

Λουίζ Φελίπε: «Πάμε στη Λαμία με νοοτροπία νικητή» (vid)

Newsroom
felipe

bet365

Ο ΟΦΗ θα παίξει σήμερα στη Λαμία και ο Λουίζ Φελίπε έδωσε το «σύνθημα» ώστε οι Κρητικοί να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Στη δράση επιστρέφει σήμερα (16/9) ο ΟΦΗ καθώς θα παίξει στη Λαμία και ο Λουίζ Φελίπε έδωσε το «σύνθημα» ώστε οι Κρητικοί να πάρουν τη νίκη. Με γνώμονα μάλιστα ότι ο Βραζιλιάνος στράικερ έχει στο παρελθόν σκοράρει δις στο «Αθανάσιος Διάκος». «Ανεξαρτήτως αντιπάλου είμαι πάντα συγκεντρωμένος στον αγώνα και στο να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Το γεγονός ότι έχω σκοράρει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στη συγκεκριμένη έδρα δεν οφείλεται σε συγκεκριμένο λόγο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού η Λαμία έχει αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια όμως πηγαίνουμε εκεί με τη νοοτροπία ότι θα πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά στο κανάλι του club.

Και συνέχισε. «Νιώθω καλά, βρίσκομαι στην βασική ενδεκάδα στους περισσότερους αγώνες, είμαι πιο δυνατός και αισθάνομαι καλά τόσο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης όσο και στο τεχνικό κομμάτι αλλά και έχω αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Προερχόμαστε από δύο νίκες στην έδρα μας και μια ήττα μακριά από το γήπεδο μας, τώρα πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη νοοτροπία του νικητή».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα