ΕΠΟ: Συγκαλεί Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων για να δρομολογήσει την αποχώρηση του Μπένετ 

Ο Μπένετ

bet365

Εξελίξεις στην ΕΠΟ σε σχέση με την ΚΕΔ καθώς ο Μπένετ αρνείται να αλλάξει τον ορισμό του ντέρμπι και η διοίκηση της Ομοσπονδίας ετοιμάζεται να προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας τους!

Πιο κοντά από ποτέ από το... αντίο του από τη θέση του αρχιδιαιτητή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ είναι ο Στιβ Μπένετ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής - όπως διαβάσατε και νωρίτερα - εμμένει στον ορισμό του με τους Έλληνες διαιτητές για το ντέρμπι με την ΕΠΟ να συγκαλεί Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων το Σάββατο έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποχώρηση του Άγγλου αρχιδιαιτητή είτε με λύση του συμβολαίου του είτε ακόμα και με παραίτηση. Όλα αυτά πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες καθώς σε επίσημο επίπεδο δεν προκύπτει αντίδραση από την ΕΠΟ ή τον ίδιο τον Μπένετ.

Είναι έτσι εξαιρετικά πιθανό να έχουμε νεότερα το πρωί του Σαββάτου. Βέβαια υπάρχει πάντα και το πρακτικό σκέλος και το πόσο γρήγορα μπορεί να βρεθεί νέος αρχιδιαιτητής εκτός εάν τοποθετηθεί προσωρινά ένας εκ των συνεργατών του (όπως για παράδειγμα ο Μάνταλος ενώ στη σύνθεση της ΚΕΔ / ΕΠΟ υπήρχε και ο Πορτογάλος Καπέλα που μπορεί να αναλάβει τέτοιον ρόλο) για να βρεθεί μετά ένας καινούριος ξένος αρχιδιαιτητής.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα