Ολυμπιακός: Τα ερωτηματικά για τους στόπερ και η πιθανότητα για το πρώτο ντέρμπι του Ορτέγα στην ενδεκάδα

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ορτέγα

bet365

Ο Μαρτίνεθ θα αποκομίσει μέσα από τις προπονήσεις αυτών των ημερών την πλέον κατάλληλη εικόνα για τους Φρέιρε - Ντόι ενώ μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον υπάρχει και για την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τις προηγούμενες ημέρες είχε στον Ολυμπιακό τα προβλήματα τραυματισμών των Φρέιρε και Ντόι με την εκτίμηση που υφίσταται να είναι πώς θα είναι σε θέση να προλάβουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή. Ωστόσο υπάρχει ένα ερωτηματικό ως προς αυτή τη θέση κυρίως για τον Αργεντίνο που τελευταία φορά που έπαιξε ήταν την 1η Οκτωβρίου και άρα θα προέρχεται από ένα σημαντικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Ανάλογα και με την κατάσταση στην οποία θα γυρίσει από την Εθνική ο Ρέτσος ο εν λόγω στόπερ δείχνει πως αναμένεται να... καπαρώσει τη μία εκ των δύο θέσεων για το κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα όμως το τεχνικό επιτελείο θα αξιολογήσει πλήρως το επίπεδο ετοιμότητας των 2 άλλων σέντερ μπακ για να φτάσει στο σωστό συμπέρασμα αλλά και να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις για τη στελέχωση του αρχικού σχήματος για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της 22ας Οκτωβρίου στο φαληρικό γήπεδο.

Εκτός από το κέντρο της άμυνας υπάρχουν και τα δύο άκρα της σε σχέση με τον σχεδιασμό του ντέρμπι. Και εάν στα δεξιά ο Ροντινέι μοιάζει το απόλυτο φαβορί στα αριστερά και το συγκεκριμένο άκρο της άμυνας ο Ορτέγα κοντράρει ανοιχτά και για τα καλά τον Κίνι έχοντας σημαντικές πιθανότητες να βρεθεί εκεί ως βασικός, στο πρώτο του ντέρμπι σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας καθώς με την ΑΕΚ είχε μπει ως αλλαγή.

Ο Κίνι αν και δεξιοπόδαρος είχε επιλεγεί για αριστερός μπακ στον αγώνα της Σερβίας με τη Μπάτσκα Τόπολα. Σε μία εμφάνιση που δεν ήταν ιδιαίτερα καλή από πλευράς του Ισπανού ακραίου μπακ. Ο Ορτέγα από την άλλη έχει πολύ καλά τελευταία αγωνιστικά δείγματα στην ομάδα του Ολυμπιακού και άρα βάζει έναν ακόμα... προβληματισμό στο τεχνικό staff όσον αφορά στη βασική 11άδα του ντέρμπι που έρχεται.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα