Ολυμπιακός: Πιθανότητα να τεθεί ακόμα και τελείως off ο Φρέιρε, υποψήφιος για αποστολή ο Μπιανκόν

Ο Φρέιρε

bet365

Ο Αργεντίνος ακόμα και σήμερα Παρασκευή δεν έκανε το φουλ πρόγραμμα της προπόνησης στον Ολυμπιακό και η παρουσία του στην αποστολή για τον Παναθηναϊκό γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Ο Νικόλας Φρέιρε όλη την εβδομάδα που μας πέρασε έκανε κομμάτια / μέρη της προπόνησης στον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα αυτά δεν άλλαξαν ούτε την Παρασκευή, οπότε μένει μία τελευταία δοκιμή το Σάββατο για τον έμπειρο στόπερ και ενώ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή.

Αυτή τη στιγμή όλα συγκλίνουν στο ότι ο Φρέιρε θα τεθεί εκτός από το ντέρμπι τουλάχιστον ως προς τα βασικά πλάνα. Είναι δε ιδιαίτερα πιθανό να μην είναι καν στην αποστολή. Αντ' αυτού να μπει στην αποστολή για πρώτη φορά ο Γάλλος Μπιανκόν, που εξέτισε την ποινή του μην παίζοντας στο Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' για την αποβολή του στη Super League 2. Ο Μπιανκόν δεν έχει παίξει καθόλου στην α' ομάδα, όμως προπονείται κανονικά και έχει ήδη πάρει χρόνο με τον Ολυμπιακό Β'. Η επικρατέστερη σύνθεση στην άμυνα πάντως είναι με Πασχαλάκη, Ορτέγα αριστερά και Ροντινέι δεξιά και κέντρο άμυνας με Ρέτσο και Ντόι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα