Ολυμπιακός: Η παράμετρος Αλεξανδρόπουλου και η εκδοχή - έκπληξη για την 11άδα του Μαρτίνεθ

Ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Υπάρχει το... παραθυράκι ο Αλεξανδρόπουλος να χριστεί βασικός απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό; Ναι είναι μία αρκετά σημαντική πιθανότητα για την 11άδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής (19.30, COSMOTE SPORTS TV 1) σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη. Για τους Ερυθρόλευκους υπάρχει μία πιο... ξεκάθαρη 11άδα, για την οποία έχετε ήδη διαβάσει.

Ποιά είναι αυτή; Μία διάταξη για τον Μαρτίνεθ ως εξής: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Ρέτσος, Ντόι και Ροντινέι - Εσε και Μαντί Καμαρά - Φορτούνης, Ποντένσε και Μασούρας - Ελ Καμπί. Υπάρχει όμως σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις και μία σημαντική πιθανότητα να ξεκινήσει βασικός στο κέντρο ο Αλεξανδρόπουλος και αυτό να γίνει είτε με τον σχηματισμό του 4-2-3-1 ή 4-4-1-1 ή με διάταξη 4-3-3 ως μία... έκπληξη από την πλευρά του τεχνικού επιτελείου.

Ο άξονας θα παίξει κομβικό ρόλο σε αυτόν τον αγώνα, σε αυτό το ντέρμπι. Έτσι είναι λογικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει κατά νου και το αγωνιστικό σενάριο με έναν πιο ενισχυμένο άξονα για το ελληνικό clásico. Σε αυτήν την περίσταση, δηλαδή του 4-3-3 να έχει μαζί Εσε, Μαντί Καμαρά και Αλεξανδρόπουλο και να μείνει εκτός ένας των μεσοπιθετικών που επρόκειτο να ξεκινήσουν. Ή η περίπτωση να είναι ένα 4-2-3-1 (που επίσης συγκεντρώνει τις πιθανότητές του) με τον Αλεξανδρόπουλο αντί του Εσε στη βασική 11άδα.

Ο Αλεξανδρόπουλος πάντως δεν έχει παίξει ποτέ ξανά στην καριέρα του ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Της πρώην του ομάδας. Θα είναι και αυτό ένα story με ενδιαφέρον.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα