Κηφισιά: Επέκτεινε τον δανεισμό του Σολόα

Κηφισιά: Επέκτεινε τον δανεισμό του Σολόα

Σολόα

bet365

Η Κηφισιά συμφώνησε με την Ατλέτικο Ραφαέλα της Αργεντινής για την επέκταση του δανεισμού του Φακούντο Σολόα για ακόμα ένα χρόνο.

Μετά τον Αλμπέρτο Μποτία και ο Φακούντο Σολόα θα ακολουθήσει την Κηφισιά στη Superleague 2. Τον περασμένο Γενάρη η ομάδα των Βορείων Προαστίων απέκτησε τον Αργεντινό χαφ από την Ατλέτικο Ραφαέλα της πατρίδας του για ένα εξάμηνο και πλέον υπάρχει συμφωνία των δυο κλαμπ για την επέκταση του δανεισμού για ακόμα ένα χρόνο.

Ο 27χρονος μέσος πήρε άμεσα τη φανέλα του βασικού, κατέγραψε 14 εμφανίσεις και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην Κηφισιά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μετά το φινάλε της σεζόν ο Σολόα παρέμεινε στην Ελλάδα, ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, παρά τον υποβιβασμό και η κοινή επιθυμία των δυο πλευρών μετουσιώθηκε σε συμφωνία.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την επέκταση δανεισμού του Φακούντο Σολόα από την Ατλέτικο Ραφαέλα της Αργεντινής.

Γεννημένος στις 4 Νοεμβρίου 1996, ο Φακούντο Σολόα μετακόμισε στην Κηφισιά στη διάρκεια της περσινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ως δανεικός από την Ατλέτικο Ραφαέλα.

Στο β’ μισό της σεζόν, κατέγραψε συνολικά 14 συμμετοχές με την Κηφισιά σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τού εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα