Κηφισιά μεταγραφές: Επέστρεψε ο Γιάννης Σωτηράκος

Newsroom
Επέστρεψε στην Κηφισιά ο Γιάννης Σωτηράκος

bet365

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σωτηράκου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Στην Κηφισιά επέστρεψε ο Γιάννης Σωτηράκος, που είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα των βορείων προαστίων την διετία 2021-2023. Ο 29χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός το περασμένο καλοκαίρι πήγε στον Λεβαδειακό, με τον οποίο πραγματοποίησε δέκα συμμετοχές και κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Βόρειο Όμιλο της Superleague 2 και φέτος επέστρεψε στην Κηφισιά.

Πριν δύο μέρες η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Σιμόν ενώ σύντομα θα γίνει το ίδιο και με τον Βασίλη Ξενόπουλο, που έχει κλείσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας από 1.7.2024 με τον Γιάννη Σωτηράκο.

Γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1995, ο Γιάννης Σωτηράκος, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, φόρεσε για μία διετία (2021-’23) τη φανέλα της Κηφισιάς στο πρόσφατο παρελθόν, συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου της Super League 2 το 2022/23 και την ιστορική άνοδο στη Stoiximan Super League.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τον Αετό Κορυδαλλού και στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, για να ακολουθήσει το πέρασμα από τη Νίκη Βόλου, τη Λαμία, τον Αχαρναϊκό και την Παναχαϊκή. Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα των Χανίων (2019-’21) και της Κηφισιάς (2021-’23).

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στη Super League 2.

Ο ύψους 1μ81 κεντρικός αμυντικός μετράει επίσης 18 συμμετοχές με την Εθνική Παίδων και την Εθνική Νέων.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει ξανά στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα