Παναθηναϊκός: Ο τρόπος του Ιβάν και το «φροντιστήριο» στον Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Ο τρόπος του Ιβάν και το «φροντιστήριο» στον Χατζηγιοβάνη

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ο τρόπος του Ιβάν και το «φροντιστήριο» στον Χατζηγιοβάνη

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε... μονότερμα τον Τάσο Χατζηγιοβάνη όση ώρα η αποστολή του Παναθηναϊκού περίμενε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να «πετάξει» για την Τεργέστη ενόψει του φιλικού με τη Μίλαν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΤΕΡΓΕΣΤΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΛΙΑΡΗΣ

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού συνηθίζει να συμπεριφέρεται στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και με την ιδιότητα του «πατέρα» ή του συμβούλου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που πιάνει τους παίκτες του κατ' ιδίαν και κουβεντιάζει μαζί τους τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και γι' αυτό της ψυχολογίας τους, της αντίληψης των πραγμάτων γύρω τους στον σύλλογο και φυσικά προσφέρει συμβουλές.

Κάτι τέτοιο συνέβη και το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλούσε αρκετή ώρα με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο 24χρονος εξτρέμ, άλλωστε, βρέθηκε σε μια κατάσταση όπου η Αλτάι φαίνεται πως πίεσε πολύ για την απόκτησή του, παρ' όλα αυτά, προς το παρόν, εκείνος παραμένει στα πράσινα και μάλιστα έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γιοβάνοβιτς για περισσότερη από μισή ώρα τον είχε κοντά του και συζητούσαν, με τον Χατζηγιοβάνη να τον ακούει ευλαβικά και να φροντίζει ώστε να κατανοήσει όσα του έλεγε ο προπονητής του...

  • Μικρά - μικρά από την πτήση για Τεργέστη

Παναθηναϊκός με πτήση τσάρτερ έκανε το ταξίδι προς την πόλη της βόρειας Ιταλίας ενόψει του σπουδαίου φιλικού αγώνα του Σαββάτου (14/8, 21:30) με τη Μίλαν στο Nereo Rocco. Φυσικά ένας από τους λόγους είναι και η κατάσταση με τον κορονοϊό, έτσι ώστε να είναι ασφαλής η αποστολή, οι παίκτες και όσοι συνοδεύουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δημήτρης Σαραβάκος δεν ήταν παρών με την υπόλοιπη αποστολή κι έτσι επικεφαλής αυτής και μάλιστα με ιδιαίτερη διάθεση, ήταν ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

*Το τσάι μάτε φυσικά δεν γινόταν να λείπει από τους Αργεντινούς, με τον Φακούντο Σάντσες να το κουβαλάει μαζί του κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ, ο Αργύρης Καμπετσής είχε... απότομο ξύπνημα με την πλάκα που του έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης.

*Στο αεροδρόμιο της Τεργέστης δεν υπήρχε... ψυχή! Πολύ μικρό και ήσυχο το μέρος, μόλις προσγειώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού βρήκε την απόλυτη ερημιά!

παραλιακός δρόμος από το αεροδρόμιο μέχρι και το κέντρο της πόλης έσφυζε από ζωή. Άλλωστε, είναι τρομερά υψηλές οι θερμοκρασίες και ο κόσμος επισκέφθηκε το παραλιακό σημείο για μπάνιο. Διάσπαρτοι στις σκιές από τα δέντρα κατά μήκος του δρόμου, οι πολίτες απολάμβαναν τις βουτιές τους και δραστηριότητες όπως μπάσκετ, ποδήλατο κλπ.

*Και φυσικά... Ελλάδα! Δεν άργησε ν' ακουστεί η πρώτη «καλημέρα» από ιδιοκτήτη ελληνικής ταβέρνας που εντοπίστηκε παντελώς τυχαία! Φίλος του ΠΑΟΚ, με γιο που υποστηρίζει τη Νάπολι και που θα είναι παρών το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο για να δει την επίσκεψη του Παναθηναϊκού στην Τεργέστη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα