Παναθηναϊκός: Χωρίς Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Καρλίτος κόντρα στον Άρη

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Καρλίτος κόντρα στον Άρη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Χωρίς Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Καρλίτος κόντρα στον Άρη

bet365

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη έμειναν οι Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Καρλίτος και Χατζηγιοβάνης, με το Τριφύλλι να έχει ανακοινώσει πέντε κρούσματα κορονοϊού.

Με πολλές και σημαντικές απουσίες, ειδικά στη μεσαία γραμμή, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη. Εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση έμειναν οι Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Καρλίτος και Χατζηγιοβάνης. Υπενθυμίζουμε πως το Τριφύλλι μέχρι και απόψε είχε ανακοινώσει πέντε κρούσματα Covid19 ενώ το απόγευμα της Τρίτης ο Μαουρίσιο αποκάλυψε πως είναι ένας από αυτούς που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Κότσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκαμπακοτό, Αϊτόρ, Παλάσιος, Βιτάλ, Μακέντα, Ιωαννίδης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Μπρινιόλι, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Αϊτόρ, Παλάσιος και Μακέντα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα