Εμβιλά: «Υπάρχει Θεός και βλέπει, έπρεπε να δει τη φάση ο διαιτητής και να μην γελάει»

Εμβιλά: «Υπάρχει Θεός και βλέπει, έπρεπε να δει τη φάση ο διαιτητής και να μην γελάει»

bet365

Ο Γιαν Εμβιλά από την πλευρά του στάθηκε στο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα που μέτρησε και στη δική του οπτική για τη διαιτησία του ματς του Ολυμπιακού.

Ο Εμβιλά είπε στη NOVA για:

Τον Καραχάλιο που του ζήτησε τη φανέλα: Πραγματικά αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα. Ήταν δύσκολο ματς για μας και ο Καραχάλιος ήταν σημαντικός για τον ΠΑΣ.

Τη φάση του 1-1: Όλοι είδαμε την επαφή με το χέρι του αντιπάλου. Όταν ήμουν πιο νέος δεν μιλούσα όμως πλέον καταλαβαίνω πως μερικά πράγματα γίνονται σκοπίμως. Έπρεπε να πάει να το δει ο διαιτητής και να μην γελάει. Να δει τη φάση. Υπάρχει Θεός και τα βλέπει.

Τον Παπέ Σισέ: Τον ρώτησα αν ήταν εξωτερικό χτύπημα ή κατι σοβαρό. Ελπίζουμε να επιστρέψει γρήγορα είναι σημαντικός παίκτης.

 

Τον Μαρτίνς και τα 209 ματς του: Τον έχουμε συγχαρεί. Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Θέλει πάντα να κερδίζει. Αξίζει όλη την επιτυχία και του ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Τις δυνάμεις του και την ΑΕΚ: Ελπίζω να παίξω και σε αυτό το ντέρμπι. Μεσολαβεί η διακοπή για τις Εθνικές και χρειαζόμαστε ξεκούραση. Όταν έρθει εκείνη η μέρα ελπίζω να παίξω. Οι ποδοσφαιριστές ζουν για το ποδόσφαιρο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα