Νέοι Ολυμπιακού: Έτοιμοι για την πρεμιέρα τους στην Ευρώπη με τον Παπακανέλλο στην αποστολή

Νέοι Ολυμπιακού: Έτοιμοι για την πρεμιέρα τους στην Ευρώπη με τον Παπακανέλλο στην αποστολή

Ο Παπακανέλλος

bet365

Το πρώτο τους ματς στην Ευρώπη δίνουν οι Νέοι του Ολυμπιακού, απέναντι στην JK Tallina Kalev, για τον πρώτο αγώνα των 2 αντιπάλων στη δεύτερη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League (Τετάρτη στις 17.00). 

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης μπαίνουν στη «μάχη» της διοργάνωσης, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους την Τρίτη με προπόνηση στον Ρέντη. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Ρομέν Πιτό, ανακοίνωσε την αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού για αγώνα με την JK Tallina Kalev (Τετάρτη στον Ρέντη στις 17.00) και αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές στην οποία είναι οι: Αλαφάκης, Έξαρχος, Φίλης, Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Καρκατσάλης, Κουράκλης, Λιατσικούρας, Λίγδας, Μιχαηλίδης, Παναγάκος, Παπακανέλλος, Πλειώνης, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Ρολάκης, Σιώζιος, Στάντζος, Τουφάκης και Γιουσούφ. Στους εκλεκτούς είναι και ο Παπακανέλλος που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Ρομέν Πιτό, σε δήλωσή του για τον πρώτο αγώνα των «ερυθρόλευκων» στο Domestic Champions Path του UEFA Youth League, τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να υπάρχει η συναισθηματική διαχείριση του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της χρονιάς. Είναι στο χέρι μας να επιδείξουμε μεγάλη μαεστρία στην τακτική και τεχνική για να επιβάλουμε το παιχνίδι μας.

Θα πρέπει επίσης να μπορούμε να ασκούμε μεγάλη πίεση στον αντίπαλό μας για να τον αποτρέψουμε από το να τροφοδοτήσουν την επίθεσή τους, που θα είναι αποτελεσματική αν αποκτήσει ταχύτητα».

Olympiacos.org

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα