Παναθηναϊκός: Το Κορωπί ξαναγέμισε μετά την επιδημία της ίωσης

Παναθηναϊκός: Το Κορωπί ξαναγέμισε μετά την επιδημία της ίωσης

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το Κορωπί ξαναγέμισε μετά την επιδημία της ίωσης

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού που είχαν προσβληθεί από ίωση, με εξαίρεση τον Χουάνκαρ, επέστρεψαν την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο και τέθηκαν στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η επιδημία της ίωσης που αποδεκάτισε τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη εβδομάδα μπαίνει στην τελική της ευθεία. Οι περισσότεροι από τους παίκτες που είχαν τεθεί νοκ-άουτ για το παιχνίδι με τον Άρη, επέστρεψαν την Δευτέρα στο Κορωπί και τέθηκαν στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η πλειοψηφία, βέβαια, εμφανίστηκε αρκετά ταλαιπωρημένη από τον ιό, αύριο Τρίτη υπάρχει ρεπό και από την Τετάρτη θα αρχίζουν να μπαίνουν σε πιο δυνατούς ρυθμούς.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, Ρούμπεν Πέρεθ και Ματέους Βιτάλ προπονήθηκαν σήμερα και ο μόνος που παραμένει κλινήρης, πλέον, είναι ο Χουάνκαρ, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που ''κόλλησε'' και έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής.

Όσον αφορά τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Φραν Βέλεθ που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού αναμένεται να είναι στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα