ΑΕΚ: Την Κυριακή η «πρώτη», οριστικοποιείται το πρόγραμμα στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Την Κυριακή η «πρώτη», οριστικοποιείται το πρόγραμμα στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Την Κυριακή η «πρώτη», οριστικοποιείται το πρόγραμμα στην Ολλανδία

bet365

Την προσεχή Κυριακή (3/7) ξεκινάει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ χωρίς τους διεθνείς που θα παρουσιαστούν στα Σπάτα στις 6 Ιουλίου. Φιλικό με Γκενκ και αλλαγές στο πρόγραμμα του βασικού σταδίου στην Ολλανδία θα ανακοινώσει η Ένωση.

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν μπαίνει η ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα, τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους της Ένωσης να ρυθμίζουν τις τελικές λεπτομέρειες.

Την Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Ιουλίου οι παίκτες θα περνούν ανά γκρουπ τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και την Κυριακή (3/7) στις 09:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα.

Οι διεθνείς θα απουσιάζουν καθώς όπως είναι γνωστό έχουν εξασφαλίσει μερικές μέρες άδεια παραπάνω και θα επιστρέψουν στις 6 Ιουλίου ώστε στη συνέχεια στις 12 Ιουλίου να αναχωρήσει όλη η ομάδα για το Άλκμααρ της Ολλανδίας όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθούν και οι αλλαγές στο πρόγραμμα των φιλικών στην Ολλανδία και η ΑΕΚ θα ανακοινώσει τα παιχνίδια που θα δώσει εκεί με συγκεκριμένες ημερομηνίες. Για παράδειγμα μια αλλαγή που επίκειται να ανακοινωθεί είναι ότι στις 16 Ιουλίου η ΑΕΚ δεν θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ, αλλά θα παίξει φιλικό ματς με την Γκενκ με ώρα έναρξης στις 17:00.

Τα άλλα φιλικά που είχαν γίνει γνωστά ήταν με τη Χέρενφεν στις 21 Ιουλίου και με τη Φόλενταμ στις 22 Ιουλίου, ωστόσο μένει να φανεί η οριστικοποίηση του προγράμματος άμεσα και από πλευράς ΑΕΚ προκειμένου να γίνει ακριβώς γνωστό ποιους αντιπάλους θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις κατά την παραμονή της στην Ολλανδία.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ επιστρέφει στις 29 Ιουλίου από τις Κάτω Χώρες και για τη συνέχεια έχουν γίνει γνωστά άλλα δύο φιλικά ματς εκτός έδρας με την κυπριακή Ομόνοια στις 5 Αυγούστου και με τον Βόλο στις 13 Αυγούστου, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα