Άρης και Βελάθκεθ στρώνουν το… τραπέζι της συμφωνίας

Άρης και Βελάθκεθ στρώνουν το… τραπέζι της συμφωνίας

Newsroom
Άρης και Βελάθκεθ στρώνουν το… τραπέζι της συμφωνίας

bet365

Άρης και Χούλιο Βελάθκεθ έχουν μπει στο στάδιο της διευθέτησης των τυπικών λεπτομερειών για τη συνεργασία τους πράγμα το οποίο δείχνει ότι είναι θέμα ωρών να υπάρξει τελική συμφωνία.

Η πορεία των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών ενισχύει την αίσθηση που θέλει τον Άρη και τον Χούλιο Βελάθκεθ να έχουν καταλήξει στα βασικά της συνεργασίας που θέλουν να χτίσουν. Δηλαδή, το γεγονός ότι πλέον συζητούν τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας οι οποίες σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας του Ισπανού προπονητή.

Για παράδειγμα, δείχνει δεδομένο ότι εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία (μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν με option ανανέωσης το ερχόμενο καλοκαίρι) ο 41χρονος τεχνικός θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τρεις συνεργάτες του. Παράλληλα θα διαφοροποιηθεί η καθημερινότητα της ομάδας υπό την έννοια ότι θα προστεθούν κομμάτια στον τομέα της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών ενόψει των αγώνων, πέραν ασφαλώς της φιλοσοφίας του προπονητή σε ζητήματα τακτικής και (πιθανόν) εκγύμνασης των αθλητών.

Καθώς έχουν συζητηθεί λεπτομέρειες τέτοιας φύσεως, εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί οριστική συμφωνία και κατ’ επέκταση να κοινοποιηθεί καθώς επίσης και να ξεκαθαρίσει η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κομμάτι της συζήτησης αποτέλεσε και το ζήτημα της ενίσχυσης της ομάδας καθώς ο Βελάθκεθ ήδη απέκτησε εικόνα από τους αγώνες της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα