ΠΑΟΚ: Δείπνο Νο 2 με πρωτοβουλία Γ. Σαββίδη και ίδιο στόχο

ΠΑΟΚ: Δείπνο Νο 2 με πρωτοβουλία Γ. Σαββίδη και ίδιο στόχο

ΠΑΟΚ: Δείπνο Νο 2 με πρωτοβουλία Γ. Σαββίδη και ίδιο στόχο

bet365

«Επιμονή στο πλάνο». Αυτό είναι το μήνυμα από το νέο δείπνο με ευρύτερη σύνθεση που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία και πρόσκληση του Γιώργη Σαββίδη.

Ο Γιώργης Σαββίδης, μετά την συζήτηση που είχε το βράδυ της Τρίτης (4/10) με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο, προσκάλεσε εκ νέου τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ σε νέο δείπνο αυτή τη φορά με ευρύτερη σύνθεση και την παρουσία των Μάκη Γκαγκάτση, Μαρίας Γκοντσαρόβα, Κυριάκου Κυριάκου και Βαγγέλη Χρυσοχόου.

Ο γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας και τα στελέχη της ΠΑΕ συζήτησαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και της εταιρείας, με το μήνυμα που βγαίνει από το «δείπνο Νο 2» να είναι πάνω κάτω το ίδιο μ’ αυτό της περασμένης Τρίτης: «Επιμονή στο πλάνο μας και υποστήριξη του έργου της ομάδας. Υπομονή στις δυσκολίες και επιμονή στη δουλειά που βγαίνει στο γήπεδο, ακόμη κι αν ακόμη δεν έρχονται τα ιδανικά αποτελέσματα».

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα άπαντες συμφώνησαν ότι τη φετινή σεζόν έχει γίνει μια συνειδητή επιλογή του «δύσκολου αλλά και σωστό δρόμου…».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα