ΠΑΟΚ: Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργη Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργη Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργη Σαββίδη

bet365

Ο Γιώργης Σαββίδης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (8/10) στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ. Μια ακόμα κίνηση που δείχνει τη μεγάλη αλλαγή…

Οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους έναν Γιώργη Σαββίδη παρορμητικό, έναν γιο ιδιοκτήτη ομάδας, που ασχολείται περισσότερο με τα social media, έναν 31χρονο που πρώτα είναι φίλαθλος και μετά αφεντικό. Εν μέρει αυτό ήταν μέχρι τώρα το προφίλ του πρωτότοκου γιου του Ιβάν Σαββίδη, ένας τριαντάρης που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, αλλά πολλές φορές άφηνε το συναίσθημα να τον παρασύρει σε λανθασμένες κινήσεις και επιλογές.

Ε, αυτόν Γιώργη Σαββίδη που ξέρατε, να τον ξεχάσετε…

Αρχικά μέσα στην εβδομάδα δείπνησε με Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο, στη συνέχεια ακολούθησε νέο δείπνο με ευρύτερη σύνθεση στελεχών του ΠΑΟΚ, ενώ με την σημερινή παρουσία του στην προπόνηση, απλά επιβεβαίωσε ότι έχει ενεργοποιηθεί ξανά για τα καλά στα δρώμενα του «Δικεφάλου».

Αν δεν κάνουμε λάθος η τελευταία φορά που ο Γιώργης Σαββίδης είχε επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας ήταν πριν από τέσσερα χρόνια, την εποχή που ο ΠΑΟΚ όδευε ολοταχώς προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ. Έκτοτε δεν πρέπει να τον είδαν οι άνθρωποι της ομάδας εκεί, μέχρι να εμφανιστεί σήμερα το πρωί, όχι τυχαία, αλλά με προφανή στόχο να περάσει το μήνυμα ότι έχει επιστρέψει και είναι δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

Ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη, που είναι μέλος του Δ.Σ. και εκ των ιδιοκτητών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα της ομάδας δείχνοντας αλλαγμένος, όχι μόνο εμφανισιακά, με την πλούσια γενειάδα να καλύπτει το πρόσωπό του, αλλά να έχει αλλάξει τρόπο έκφρασης των σκέψεων και των απόψεων του.

Και μόνο που αντιλήφθηκε τη ζημιά που προκαλούσε η δημόσια αντιπαράθεση και «έκοψε» την σχεδόν καθημερινή παρουσία στα social media, μέσω του Instagram, φτάνει για να (απο)δείξει και στους πλέον δύσπιστους, ότι έχε αποφασίσει σε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση των καταστάσεων.

Με τον πατέρα του για προσωπικούς λόγους να έχει αποφασίσει την παράταση της απουσίας του από τη Θεσσαλονίκη, και την ατέρμονη συζήτηση περί της παρουσίας ή μη της οικογένειας στα κοινά της ομάδας, ο Γιώργης Σαββίδης αποφάσισε να ενεργοποιηθεί πολύ περισσότερο με την «ασπρόμαυρη» καθημερινότητα και να ασχοληθεί με τα ζητήματα και τα προβλήματα της ομάδας.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του στα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, όπως και οι συζητήσεις που ακολούθησαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο. Η καθιερωμένη συνάντηση του προπονητή με τον αθλητικό διευθυντή μετατράπηκε σε ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή και του Γιώργη Σαββίδη, που στη συνέχεια συζήτησε για θέματα της ομάδας και με τα υπόλοιπα στελέχη.

Στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών έγινε αναφορά και στο κομμάτι της ενίσχυσης, όπου εκεί θα φανεί και η πραγματική στήριξη στο πρότζεκτ που τρέχουν στον ΠΑΟΚ από τις αρχές του καλοκαιριού.

Λέγεται ότι έχουν ληφθεί αποφάσεις για την κατεύθυνση που θα κινηθούν οι «ασπρόμαυροι» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός επιτελικού μέσου (το όνομά του Φάμπιο Μαρτίνς δεν έχει βγει απ’ τη λίστα) να είναι οι βασικές προτεραιότητες.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα