Ολυμπιακός: «Τρέχει» για τον Παναθηναϊκό και ο Μπιέλ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Τρέχει» για τον Παναθηναϊκό και ο Μπιέλ

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχοντας αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τη Λαμία θα επιδιώξει να είναι ΟΚ για το ντέρμπι.

Δεν λείπουν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό και το τελευταίο διάστημα. Σε αυτή τη φάση ενόψει ντέρμπι δεν προσπαθούν να προλάβουν το ματς αυτό μόνο οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα, κάτι που δεν φαίνεται εύκολο να πετύχουν.

Είναι και άλλοι παίκτες όπως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Μπιέλ που είχε αποκομίσει χτύπημα στο ματς με τη Λαμία. Ο ίδιος ο Μίτσελ πάντως είχε αναφέρει πως δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό για τον Ισπανό που θα επιδιώξει να είναι στο 100% για το ντέρμπι της Κυριακής. Λογικά βέβαια από την Παρασκευή το απόγευμα και μετά θα υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι θα είναι εκτός για το ντέρμπι ή θα είναι δύσκολο να το προλάβουν και ποιοι θα είναι έτοιμοι. Με τα τωρινά δεδομένα πάντως ο Ολυμπιακός θα έχει απουσίες για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε πως εκτός με Ναντ έμεινε και ο Μασούρας ενώ ο Βαλμπουενά θα λείψει για 8-10 εβδομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα