Άρης: Αποστολή με Μπράμπετς αλλά χωρίς Οντουμπάτζο κόντρα στη Λαμία

Άρης: Αποστολή με Μπράμπετς αλλά χωρίς Οντουμπάτζο κόντρα στη Λαμία

Newsroom
Άρης: Αποστολή με Μπράμπετς αλλά χωρίς Οντουμπάτζο κόντρα στη Λαμία

bet365

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα (8/11, 20:00) με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» σε αντίθεση με τον Μόουζες Οντουμπάτζο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντικαταστάθηκαν υποχρεωτικά στη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω μυϊκών ενοχλήσεων με τη διαφορά ότι το πρόβλημα του Οντουμπάτζο αποδεικνύεται πιο σοβαρό μέσα από την απουσία του από την αποστολή του Άρη για τον αγώνα (8/11) με τη Λαμία. Μάλιστα, θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του και για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίον θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος. Αντιθέτως, η παρουσία του Γιάκουμπ Μπράμπετς στην αποστολή σημαίνει και τη διαθεσιμότητά του για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιόπ, Νταμπό, Λούις Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγούρος. Πέραν του Μόουζες Οντουμπάτζο, εκτός αποστολής έμειναν οι Ντουκουρέ, Rodriguez, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Καρακασίδης.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε επίσης ότι ο Φαμπιάνο ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα