Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ που έχασε... κανονάκια στα Γιάννινα και η κουβέντα περί προπονητή με φόντο το καλοκαίρι

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ που έχασε... κανονάκια στα Γιάννινα και η κουβέντα περί προπονητή με φόντο το καλοκαίρι

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έχασε... κανονάκια στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ολυμπιακός καλείται να δει το τι θα κάνει με φόντο το καλοκαίρι. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Η επιστροφή του Μίτσελ στον Ολυμπιακό αντιμετωπίστηκε ως μία πιο έτοιμη και γνώριμη λύση για τον πάγκο της ομάδας. Ήταν μία κάπως αναμενόμενη - από ένα σημείο και μετά επιλογή - επειδή ο Ισπανός γνώριζε πρόσωπα, πράγματα και συνθήκες στην ομάδα.

Ήταν και μία λύση που... προκρίθηκε διότι εκτός των άλλων ο Ολυμπιακός ψάχτηκε πολύ και με άλλους προπονητές από την Ισπανία και όχι μόνο αλλά δεν του... βγήκε όλο αυτό. Η πρώτη εικόνα - παρότι ο Μίτσελ έδειξε κάπως να πειραματίζεται και να ψάχνεται στην αρχή της επιστροφής του στο Λιμάνι - ήταν θετική.

Φάνηκε πως ο Ολυμπιακός όντως βελτιωνόταν επί των ημερών του και στη 2η θητεία του. Ακόμα και στην Ευρώπη σε μία χρονιά που δεν πήγε καλά, έδειξε πράγματα.

Λόγω της διακοπής υπήρξε η προετοιμασία επί ισπανικού εδάφους με ζητούμενο το restart για τον Ολυμπιακό. Και το κλίμα που έβγαινε μετά την Ισπανία ήταν προς αυτήν την κατεύθυνση. Για ένα νέο ξεκίνημα.

Το δε 4-1 στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας με τον Ατρόμητο έδωσε ένα θετικό στίγμα παρά το πρώτο κακό ημίχρονο των Πειραιωτών. Ήρθε όμως αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και... χάλασε και την εικόνα του Μίτσελ.

ΚΑΣΑΜΙ ΜΙΤΣΕΛ1

Τα χαμένα... κανονάκια και τα ερωτηματικά ενόψει καλοκαιριού

Ο Μίτσελ με τον τρόπο που χειρίστηκε το β' μέρος στο ματς με τον ΠΑΣ εκτός έδρας αλλά και τις λανθασμένες αλλαγές του όχι μόνο χάλασε τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού αλλά αποσυντόνισε και το κέντρο. Όχι πως δεν έχουν ευθύνη και οι παίκτες για το 2-2 όμως ο Ισπανός ήταν σαν να μην βοήθησε καθόλου την ομάδα.

Αντίθετα της δημιούργησε και θέματα με αλλαγές όπως των Κασάμι και Μπακαμπού. Το ματς αυτό τον κάνει να χάσει αρκετά... κανονάκια ενόψει της συνέχειας. Ο Ολυμπιακός προφανώς ευρισκόμενος στην 3η αλλαγή προπονητή ή εάν θέλετε στον 3ο προπονητή μέσα στη χρονιά δύσκολα θα πάει και σε 4η επιλογή εντός της σεζόν όμως αυτό το 2-2 μπορεί κάλλιστα να ανοίξει συζήτηση για αυτό το θέμα για το προσεχές καλοκαίρι.

Συζήτηση για το εάν πρέπει να είναι ή όχι ο Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού και το εάν ο πειραϊκός σύλλογος θα πρέπει να κοιτάξει από τώρα το τι θα κάνει το καλοκαίρι. Προφανώς και ο έμπειρος Ισπανός έχει και άλλα ματς να κριθεί και με ένα ρόστερ βέβαια που δεν ήταν ποτέ δικό του και από το καλοκαίρι και μετά αλλάζει διαρκώς. Το timing πάντως με αυτό το 2-2 στα Γιάννινα μόνο καλό δεν ήταν και για την ομάδα και για τον ίδιον.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.