Παναθηναϊκός: Στην αποστολή για ΟΦΗ Σένκεφελντ και Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή για ΟΦΗ Σένκεφελντ και Βέρμπιτς

Newsroom
Παναθηναϊκός: Στην αποστολή για ΟΦΗ Σένκεφελντ και Βέρμπιτς

bet365

Δύο επιστροφές στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι στην Λεωφόρο με τον ΟΦΗ.

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στην κατάμεστη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όχι απλά δεν είδε κάποιο νέο πρόβλημα να του προκύπτει, αλλά μπόρεσε να συμπεριλάβει στην αποστολή τόσο τον Βέρμπιτς, όσο και τον Σένκεφελντ που απουσίαζαν από το ματς με τον Ιωνικό την προηγούμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα τώρα, αυτό περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησε ο Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλη, Μάγκνουσον, Κώτσιρα, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρα, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Τερεζίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα